Kolarin seurakunnan koronatiedote 1.6.2021

3.5.2021 11.42

Kolarin seurakunnan koronatiedote 1.6.2021

Henkilörajoitukset ovat poistuneet Kolarin seurakunnan tilaisuuksista.

Noudatamme kaikissa kokoontumisissa turvaväli- ja hygieniasuosituksia. Kasvomaskisuositus on voimassa.

Toiminta:

Jumalanpalvelukset striimataan Kolarin seurakunnan YouTube-kanavalle. Jumalanpalvelukset striimataan sekä Kolarin kirkosta että Sieppijärven kirkosta. Messuissa ehtoollinen jaetaan terveysturvallisesti.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Virastossa asiointia varten suosittelemme varaamaan ajan soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 040-5386 943 tai lähettämällä sähköpostia kolari@evl.fi

Pyhän Laurin kappelissa toimitetaan torstaisin viikkomessu.

Kolarin seurakunnan työntekijät ovat joka päivä tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Keskustelut, kirkolliset toimitukset ja sielunhoito ja yksityisehtoolliset toteutetaan terveysturvallisesti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset keskusteluapua ja -tukea.

Jussi.K.K.Ollila,
Kolarin seurakunta