Kolarinsaaren hautausmaa

Siltatie 8 , 95900 Kolari

Kolarinsaaren hautausmaa on perustettu 1887 ja vihitty käyttöön 1891, hautausmaan laajennusosat on vihitty käyttöön 1936 ja 2003.Sankarihautausmaa sijaitsee Kolarinsaaren vanhan kirkon yhteydessä, kirkkopihalla kirkon kaakkoispuolella.

Muistopaikka on tarkoitettu niiden vainajien muistamiseen, joilla ei ole hautapaikkaa Kolarin seurakunnan hautausmailla. Muistopaikalle voidaan tuoda kynttilöitä ja kukkia.

Liikenne hautausmaalle johdetaan Siltatietä pitkin. Paikoitustilat on sijoitettu Siltatien varteen sekä Kolarinsaaren vanhalle kirkolle vievän tien varteen hautausmaan yhteyteen. Hautaussaatto lähtee hautaa lähinnä olevalta paikoitusalueelta. Kolarinsaaren hautausmaahan kuuluvat osastot I-XIII.