Seurakunta on usein läsnä ihmisten juhlissa ja elämän taitekohdissa. Kirkollisten toimitusten kautta seurakunta on mukana ihmisen elämän iloissa ja suruissa. Niiden kautta seurakunta kohtaa valtaosan seurakuntalaisiaan.

Kirkko palvelee seurakuntalaisiaan näissä elämän taitekohdissa evankeliumilla ja rukouksella sekä välittämällä niissä Jumalan siunauksen. Toimitukset ovat osa seurakunnan jumalanpalveluselämää. Yleisimmät kirkolliset toimitukset ovat: kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen.

Kun kirkollinen toimitus tulee ajankohtaiseksi tai tarvitset lisätietoja, ota yhteys seurakuntaan. Kaikista kirkollisista toimituksista voi sopia Kolarin seurakunnan kirkkoherranvirastossa, Pappilantie 4 B, 9500 Kolari, P. 040-5386943.