Tilojen hinnasto

Kolarin seurakuntatilojen käytöstä 1.4.2020 alkaen.

Kolarin seurakunnan tiloja vuokrataan seurakunnan toiminnan ulkopuolelle mahdollisuuksien mukaan. Tilojen vuokraaminen on seurakunnan harjoittamaa liiketoimintaa. Kirkon ja kappelin vuokraa peritään siunaustilaisuudesta, jossa siunattava ei ole minkään ev.lut. seurakunnan jäsen. Pyhän Laurin kappelin vuokraa peritään kirkollisissa toimituksissa, mikäli molemmat puolisot ovat ulkopaikkakuntalaisia.

Tilojen vuokraushinta yksityis- tai yhdistyskäyttöön voi olla alempi kuin hinnaston kertahinta tai vuokraa ei peritä erikseen harkiten ollenkaan.

Kertahinta € (Suomen evl srk jäsen)

• Kirkot ja kappeli (alv 0%) 0,00 €
  • Seurakuntasalit (sis. alv 24%) 150,00 €
  • Kirkot ja kappeli/yritystoiminta/konsertit (sis. alv 24%) 20 % myydyistä käsiohjelmisto
  • Pyhän Laurin kappeli (alv 0%) 150 €

Kertahinta € (Ei Suomen evl srk jäsen)

• Kirkot ja kappeli (alv 0%) 450,00 €
  • Seurakuntasalit (sis. alv 24%) 225,00 €

Varaushinta sisältää tilojen vuokran, astiastojen, liinojen ja muiden kalusteiden vapaan käytön.

Laskutusosoite

Kolarin seurakunta Y-tunnus 0191530-9

VERKKOLASKU
Verkkolaskuosoite 003701915309
Välittäjätunnus BAWCF122

LASKUTUSOSOITE
Kirkon Palvelukeskus/
Kolarin seurakunta/++3201++
PL 378, 00026 BASWARE

EU:n tietosuoja-asetus on astunut voimaan 25.5.2018.
Kolarin seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.
Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saataville Kolarin seurakunnassa.

Kolarinsaaren kirkon alttarikuva