HALUATKO PITÄÄ HAUSKAA JA SAADA SAMALLA HYVÄÄ KOKEMUSTA VASTUUN KANTAMISESTA!

Kutsumme Sinut mukaan Kolarin seurakunnan isostoimintaan. Juuri Sinä olet meille tärkeä!

ISOSKOULUTUSPÄIVÄ kaikille, jotka ovat tulossa isosiksi kesän -22 leireille:

maanantaina 16.5. klo 15.30-18.00 Kolarin seurakuntakodilla. Syödään lasagnea ja käydään läpi kesäleirien viikko-ohjelma skaboineen ja raamiksineen. Tervetuloa!!

Miksi kannattaa ryhtyä isoseksi? Isostoiminta kehittää tärkeitä elämäntaitoja, kuten heittäytymiskykyä ja pienryhmän ohjaamista.  Se lisää myös itseluottamusta omaan tekemiseen ja itsensä toteuttamiseen. Jokaiselle isostoimintaan mukaan haluavalle löytyy oma sopiva tehtävä. Isosena voit toimia omana itsenäsi ja omilla taidoillasi. Isostoiminnasta saat todistuksen, josta on tulevaisuudessa hyvää hyötyä, kun haet työpaikkoihin ja opiskelemaan.

Isoskoulutus on käynnistynyt ja isoset ovat olleet mukana rippikoulun kevään tapaamisissa ja nuorten vastuumessuissa. Vielä kuitenkin ehtii mukaan, jos isostoiminta kiinnostaa!

Isos-ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan. Jos haluat mukaan isostoimintaan, ole suoraan yhteydessä Eevaan, 040 575 3798.

:)

T. Eeva ja Tiia

nuoria seisomassa vierekkäin ja teksti isonen olet tärkeä