Kolarin seurakunnan rippikoulu 2021

Kolarin seurakunnan rippikouluun kuuluu kevään tehtävien lisäksi viikon mittainen leirijakso.  Ikäryhmän suuruudesta johtuen järjestämme kaksi rippikoululeiriä kesäkuussa 2021.  Pyydämme huoltajaa tuomaan nuoren leiripaikalle (Nuottavaaran kyläkoulu) ja yhteiskuljetus tuo ryhmän takaisin Kolarin kirkolle, jossa rippikoululaisten päivä jatkuu konfirmaatioharjoituksella, jonka jälkeen rippikoululainen on vapaa lähtemään.

Leirien ajankohdat:

• 7.-13.6.                           Nuottavaaran kyläkoulu
  • 17.-23.6.                         Nuottavaaran kyläkoulu

Konfirmaatiopäivä molempien rippileirien nuorille on su 4.7.  Konfirmaatio tapahtuu Kolarin kirkossa (Pappilantie 4A, 95900, Kolari).

Rippikouluohjaajina toimivat Asko Nuorkivi (Kolarin seurakunnan pastori), Ari Kokkonen (pastori), Anton Kangas (sosiaalipsykologian maisteri) sekä Roosa Hietanen (tuleva ylioppilas ja monivuotinen isonen).

Rippileirin hinta on 100€ Kolarin seurakunnan jäseneltä ja ulkopaikkakuntalaiselta tai seurakuntaan kuulumattomalta 200€.

Mikäli rippikoululainen ei halua osallistua leirijaksolle, niin leirijakson voi toteuttaa myös päivärippikoulun muodossa.  Päivärippikoulu järjestetään ilmoittautuneille Kolarin seurakunnan tiloissa seuraavina päivinä 7.-9.7. & 14.-16.7.  Päivärippikoulun konfirmaatio on 18.7.

Kolarin rippikoulusta vastaa seurakuntapastori Asko Nuorkivi. Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta asko.nuorkivi@evl.fi tai puhelimitse 040 575 3798.

Ystävällisin rippikouluterveisin,

Asko, Ari, Anton & Roosa