Kolarin seurakunnassa rippikoulun intensiivijakson voi toteuttaa joko leiri- tai päivärippikoulun muodossa.  Kesän 2021 rippileiripaikkana toimii tunnelmallinen Nuottavaan kyläkoulu, mikä sijaitsee noin 51km Kolarin kirkonkylältä.  Rippikouluryhmän suuruudesta johtuen pidämme kaksi rippikoululeiriä.

Rippikoulun ohjaajatiimi muodostuu seuraavista henkilöistä:  Asko Nuorkivi (pastori, asko.nuorkivi@evl.fi), Ari Kokko (pastori), Anton Kangas (sosiaalipsykologian maisteri) ja Roosa Hietanen (tuleva ylioppilas ja isostoiminnan osaaja).

Leirien ajankohdat:

• 7.-13.6. (ma-su)     Nuottavaaran kyläkoulu     Konfirmaatio:  4.7.2021     Kolarin kirkko
  • 17.-23.6.  (to-ke)    Nuottavaaran kyläkoulu     Konfirmaatio:  4.7.2021     Kolarin kirkko

Mikäli toiveessasi on käydä leirin sijasta päivärippikoulu, niin se järjestetään Kolarin seurakuntakodilla:

• 7.-9.7. & 14.-16.7.      Konfirmaatio:  18.7.2021

Rippikoululeirin hinnat:

• Kolarin evankelis-luterilaisen seurakunnan jäseneltä 100€
  • Ulkopaikkakuntalaiselta tai Kolarin evankelis-luterilaiseen seurakuntaan kuulumattomalta 200
  • Päivärippikoulu on ilmainen

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun!