Apua elämään

Elämä voi tuoda eteen vaikeuksia, joista ei yksin selviä. Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa. Meiltä saat apua surun, yksinäisyyden, sairauden tai muun murheen kohdatessa. Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Diakoniatyöntekijältä saa tukea ja apua monissa erilaisissa elämäntilanteissa. Aihe on vapaa; diakoniatyöntekijän kanssa voi tulla pohtimaan niitä asioita, jotka kullekin ihmiselle ovat sillä hetkellä tärkeitä ja ajankohtaisia. Diakoniatyöntekijän kanssa voi pohtia myös taloudellisen tuen tarvetta. Yhteistyötä tehdään sosiaalitoimiston ja eri avustusjärjestöjen kanssa.  Voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Myös Kirkon keskusteluapu on tukenasi.

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin

Apua ja tukea