Apua elämään

Elämä voi tuoda eteen vaikeuksia, joista ei yksin selviä. Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa. Meiltä saat apua surun, yksinäisyyden, sairauden tai muun murheen kohdatessa. Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Diakoniatyöntekijältä voit saada apua myös taloudellisiin ongelmiin sekä neuvontaa ja tukea monissa elämän haasteissa.

Kirkon perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä sekä käytännöllisissä asioissa että henkisessä selviämisessä. Vierelläsi kuljetaan vaikean asian läpi. Uskosi syvyyttä ja vahvuutta ei kysellä, eikä sitäkään, oletko kirkon jäsen. Ota rohkeasti yhteyttä silloin, kun tarvitset apua.

Myös Kirkon keskusteluapu on tukenasi.

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Kirkko tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua puhelimessa ja verkossa, missä tahansa. Voit ottaa yhteyttä myös omaan seurakuntaasi. Keskusteluapua eri elämäntilanteisiin

Apua ja tukea