Sururyhmä

Sururyhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain tai viime vuosien aikana. Ryhmä on suljettu vertaistukiryhmä. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa surua, etsiä yhdessä jaksamista ja tietä eteenpäin. Ryhmässä on lupa surra, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Sururyhmään tullaan henkilökohtaisen puhelinkeskustelun tai tapaamisen kautta. Ryhmät ovat pieniä, enintään 8 henkilöä. Ryhmässä on mukana seurakunnan työntekijöitä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista tai seurakunta-aktiivisuutta. Sururyhmään osallistuminen on maksutonta.

Kolarin seurakunta järjestää läheisensä menettäneille sururyhmän vuosittain. Seuraava ryhmä alkaa loppuvuodesta 2022. Ryhmä kokoontuu 7 viikon ajan torstaisin klo 17.30-19 Kolarin seurakuntakodilla. 

Lisätietoja saat diakoniatyöntekijältä.

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle. 

Suru, kriisi

Valkoinen kukka kivillä.