Rippikoulutiedote maaliskuu 2021

12.3.2021 13.11

• Jumalanpalveluskäynnit korvataan jumalanpalvelusten livelähetysten katsomisella.  Katso kolme jumalanpalvelusta ja vastaa jokaisen kohdalla seuraaviin kysymyksiin:
    • mikä oli mielestäsi jumalanpalveluksen paras virsi, veisu tai laulu?  miksi?
    • mitä evankeliumissa sanottiin?
    • mistä saarnassa puhuttiin?
    • Lähetä vastauksesi sähköpostilla asko.nuorkivi@evl.fi  Otsikoi viesti:  sukunimi etunimi jumalanpalvelus 1, 2 tai 3.
    • Suosittelemme katsomaan erityisesti piispanmessun 21.3. klo 11, jossa piispa siunaa Kolarin kirkossa uuden kirkkoherramme Jussi Ollilan virkaan.  Suosittelemme katsomaan myös rippikouluaiheisen viikkojumalanpalveluksen, joka tulee katsottavaksi huhtikuussa 2021.

• Pienryhmä toiminta 6.5. klo 16-17 google meetin kautta.  Rippikoululaiselle lähetetään linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan isosen/ohjaajan järjestämään pienryhmätoimintaan.

• Ulkoläksyt kannattaa opiskella jo ennen leiriä.  Mikäli koet ulkoläksyt haastaviksi, niin avuksi voi ladata puhelimeen ulkoläksy sovelluksen seuraavasta osoitteesta: Rippikoulun ulkoläksyt - Livekirkko Sovellus auttaa sinua oppimaan rippikoulun ulkoläksyt (esim. Isä meidän rukous, uskontunnustus, yms.). Sovelluksen kanssa ulkoläksyjen oppiminen on hauskaa ja huoletonta.

• Muista tehdä kolme itsenäistä diakonitehtävää, eli lähimmäisen auttamisen tekoa.  Kirjoita näistä kuvaus (mitä teit, miksi, miltä tuntui) ja lähetä se otsikolla ”sukunimi etunimi diakonitehtävät” sähköpostiosoitteeseen asko.nuorkivi@evl.fi .

Maaliskuun kotiläksy:

• Tutustu kolmeen seuraavaan veisuun youtube:n tai spotify:n kautta:
    • Sama taivas, sama maa  (säv. Pekka Simojoki / san. Anna-Mari Kaskinen)
    • Laula ihmisille  (säv. & san. Jari Kekäle)
    • Rakkaus on lahja Jumalan  (säv. & san. Pekka Simojoki)