Uutislistaukseen

Elämäsi tilaisuus on nyt! Nuorisotyöntekijän paikka on auki

Vastaat seurakunnan nuorten parissa tehtävästä työstä yhdessä seurakuntapapin kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu rippikoulutyö, sen suunnittelu kehittäminen ja toteutus sekä varhaisnuorisotyö ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja sisältää leirityötä.

Lisäksi kehität ja toteutat tunturialueella tehtävää seurakuntatyötä, nuorten heidän perheidensä ja matkailijoiden parissa. Työhön kuuluu seurakunnan hengellinen työ, palvelutyö sekä ihmisten kohtaaminen- Kansainvälinen kokemus ja kielitaito katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätön tehtävän hoitamisessa.

Hakuaika 9.2-28.2

Työ alkaa 1.5 tai sopimuksen mukaan

Kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan tehtävään vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tehtävään kelpoistava tutkinto. Valitun tulee olla konfirmoitu ja Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen, Lisäksi maksetaan kokemus- ja suorituslisää kirkon virkaehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä viran vahvistamista varten rikosrekisteriote (RLL 6 § 2). Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Arvostamme

  • Nuorisotyönohjaajan tietojen ja taitojen hyvää hallintaa sekä seurakuntatyön tuntemusta
  • Oma-aloitteisuutta ja tiimityön taitoja
  • Innostuneisuutta ja kykyä toimia yli työalarajojen
  • Vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostoitua seurakunnan yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Kehittävää työotetta ja rohkeutta uuden kokeiluun
  • kykyä ilmaista itseä englanniksi ja halua käyttää kielitaitoa käytännössä
  • Viestinnän osaamista ja some-taitoja

9.2.2023 12.48