Rippikoulu 2021-22 talven tapaamisineen, kesäleireineen ja konfirmaatioineen on käyty hienosti päätökseen. Olemme lähettäneet kaikille konfirmoiduille Kolarin kirkossa konfirmaatiopäivänä otetun ryhmäkuvan.

Vielä kerran iso kiitos teille jokaiselle yhteisestä hienosta vuodesta ja toivottavasti nähdään isoskoulutuksessa ja/tai nuorten illoissa!

Nyt olemme aloittamassa uutta rippikouluvuotta 2022-23!!

Lähetämme syksyn myötä kirjeen kaikille vuonna 2008 syntyneille Kolarin seurakunnan jäsenille. Kirjeessä on informaatiota tulevan talven rippikoulutapaamisista ja alustava info kesän 2023 leireistä.

Olkaahan kuulolla ja tulkaa jo nyt mukaan vapaamuotoisiin nuorteniltoihin, joista seuraava on lauantaina 17.9. Kolarin seurakuntakodin nuortentilassa klo 18.00-20.00.

Ripariterveisin Eeva ja Tiia :)

HUOM: Rippikoulua koskevissa kysymystilanteissa sekä yksityistä aikuisrippikoulua koskevissa tiedusteluissa voit soittaa suoraan rippikoulusta vastaavalle seurakuntapastorille: Eeva Saarimaa, puh. 040 575 3798.

kuvassa rippikouluun toivotus, jossa näkyy erilaisia kuvia, joissa nuoria, pelaamista, syömistä ja Raamattu