Rippikoulussa käynnistyy nyt kevätjakso tapaamisineen. Meillä on rippikoulutunnit kerran kuukaudessa kevään ajan, ja lisäksi jokainen teistä osallistuu yhden nuorten vastuumessun suunnitteluun ja toteutukseen. Niin kuin startissa puhuttiin, jokainen voi valita itselleen sopivan, itselle mukavalta tuntuvan tehtävän.

HUOM! VANHEMPAINILLAT SIIRRETTY MAALISKUULLE !!!!!!! Tarkemmat tiedot alla, maaliskuun kohdalla.

Tässä alla on koottuna kevään rippikouluohjelma, jonka myötä etenemme kohti kesän leirejä ja konfirmaatiota:

23.1. sunnuntaina klo 11.00–14.00 messu Kolarin kirkossa ja lähipäivä seurakuntakodilla Rippikoululaisten yhteinen messukäynti, sen jälkeen seurakuntakodilla ruokailu, nuorten vastuumessujen suunnittelua ja leiri-ilmoittautumiset. Sijoitimme tämän tapaamisen tammikuulle, jotta voimme hyvissä ajoin suunnitella leirijakoa. Keskustele valmiiksi kotona, kumman leirin laitat ensisijaiseksi toiveeksi. Leirijakoa tehdessä otamme huomioon myös kaveritoiveet.

7.2. maanantaina klo 15.30–18.00 teemapäivä Kolarin seurakuntakodilla:  Ruokailu. Yhteisvastuu-teema, lähimmäisenä oleminen. Nuorten vastuumessujen valmistelut.

• 13.2. sunnuntaina klo 10.00–12.30 nuorten vastuumessu & kirkkokahvit Sieppijärven kirkossa, mukana toteutuksessa Sieppijärven messuryhmän rippikoululaiset. Valmistelut alkaen klo 10, messu klo 11 ja sen jälkeen kirkkokahvit. Tervetuloa koko perhe!
  • 20.2. sunnuntaina klo 10.00–12.30 nuorten vastuumessu & kirkkokahvit Kolarin kirkossa, mukana toteutuksessa Kolarin messuryhmän rippikoululaiset. Valmistelut alkaen klo 10, messu klo 11 ja sen jälkeen kirkkokahvit. Tervetuloa koko perhe!

14.3. maanantaina klo 15.30–18.00 teemapäivä Kolarin seurakuntakodilla: Ruokailu. Ympäristöteema, miten pidämme huolta luomakunnasta. Kymmenen käskyä.

21.23.3. Vapaamuotoiset vanhempainillat, kolme vaihtoehtoista iltaa, joista huoltajat voivat valita itselleen sopivan.              Info-osuus alkaa tasan klo 18. Sen jälkeen voidaan vielä jutella rippikouluasioita kahvikupin äärellä. Tervetuloa!

• maanantaina 21.3. vanhempainilta Kolarin seurakuntakodilla
  • tiistaina 22.3. vanhempainilta Sieppijärven kirkolla
  • keskiviikkona 23.3. vanhempainilta  Pyhän Laurin kappelilla.

4.4. maanantaina klo 15.30–18.00 teemapäivä Kolarin seurakuntakodilla: Ruokailu. Teemana kirkkovuoden kulku ja lähetystyö. Äkäslompolon nuortenmessun valmistelu.

• 10.4. sunnuntaina klo 10.00–12.30 nuorten vastuumessu & kirkkokahvit Pyhän Laurin kappelissa Äkäslompolossa, Äkäslompolon messuryhmän rippikoululaiset.   Valmistelut alkaen klo 10, messu klo 11 ja lopuksi kirkkokahvit. Tervetuloa koko perhe!

2.5. maanantaina klo 15.30–18.00 riparin kevättapahtuma Kolarin seurakuntakodilla: Ruokailu ja yhteistä ohjelmaa. Viimeistä kertaa koolla koko ikäryhmänä ennen kesäleirejä.

! 23.5. maanantaina klo 15.30 LEIRI I:n leiri-info Kolarin seurakuntakodilla

LEIRI I pidetään Muotkavaarassa 6.–12.6.2022,

tämän leirin konfirmaatio on 19.6.2022.

! 30.5. maanantaina klo 15.30 LEIRI II:n leiri-info Kolarin seurakuntakodilla

LEIRI II pidetään Muotkavaarassa 27.6.–3.7.2022,

tämän leirin konfirmaatio on 10.7.2022.

Nähdään siis rippikoululaisten kesken seuraavaksi 23.1. ja huoltajat näemme vanhempainilloissa 24.1./25.1./26.1.

Sitä ennenkin voi kysymystilanteissa soittaa: Eeva Saarimaa, seurakuntapastori, puh. 040 575 3798.

Ripariterveisin Eeva ja Tiia

kuvassa rippikouluun toivotus, jossa näkyy erilaisia kuvia, joissa nuoria, pelaamista, syömistä ja Raamattu