Kinkerit kaikille

pe 23.10. kello 17.00 - pe 23.10. kello 18.30
Tervetuloa aloittamaan viikonlopun vietto yhdessä ja mukavassa ilmapiirissä! Kolarin seurakunta kutsuu sinut osallistumaan uuteen tilaisuuteen Kinkerit kaikille, mikä on leppoisa tapa aloittaa viikonloppu sekä viettää aikaa yhdessä. Kinkerit kaikille on osittain vapaamuotoinen tilaisuus, missä saa olla mukana omana itsenään.  Tilaisuudessa musiikki on merkittävässä roolissa, siellä myös sivutaan ajankohtaisia hengellisiä teemoja, kuullaan seurakunnan kuulumisia sekä vietetään viihtyisää aikaa yhdessä.  Tilaisuus on kaikille!  Tarjolla on myös pientä purtavaa, jonka vapaaehtoinen maksu menee lähetystyön tukemiseen.
Kolarin seurakuntakoti

Tervetuloa aloittamaan viikonlopunvietto yhdessä ja mukavassa ilmapiirissä!

Tervetuloa aloittamaan viikonlopun vietto yhdessä ja mukavassa ilmapiirissä!

vt. kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut